De renovatie van de wasgelegenheid van Esso Trumpi in Breda is van start gegaan. De eerste fase is om de oude roll-overs te verwijderen uit zijn grote washal. De makkelijkste optie was volgens de partijen via het dak. Zo begon de spectaculaire verbouwing van Trumpi in Breda (zie foto). “Over vier weken moet alles weer helemaal gebruiksklaar zijn. Dan heb ik de hele washal vernieuwd”, zegt eigenaar Nandor Trumpi trots.

In het weekend werd volgens Trumpi de binnenkant van zijn washal van een nieuwe look voorzien. “We hebben de vloeren laten vervangen. Dat is allemaal heel snel gebeurd en dat moest ook wel want maandag gaat het team van EenzetCarwash beginnen met de installatie van de twee nieuwe machines.” Volgens hem zal de installatie zo’n vier weken in beslag gaan nemen.

Het zag er spectaculair uit, maar volgens Trumpi was er geen andere mogelijkheid. “Aan de ene kant van de washal zit een luifel. Daar kan een heftruck met een machine niet langs. Aan de andere kant is de opening van de deur te krap om een machine langs te krijgen. De meest logische en meest snelle manier was dan ook om via het dak te gaan.” Inmiddels is de eerste machine al gebracht. “Er wordt zo snel mogelijk gewerkt om deze eind volgende week te laten draaien. Daarna kunnen de andere twee machines worden vervangen.” In totaal heeft de ondernemer drie machines naast elkaar draaien. “De nieuwe dubbele M’Nex 25 machines gaan voor meer capaciteit en een upgrade van het wasproces zorgen.”

Esso-Trumpi-Breda-Wasstraat-Aanpassing-2018 (3)

Esso-Trumpi-Breda-Wasstraat-Aanpassing-2018 (2)